Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Πολιτισμός για κλάματα!!! Τριτοκοσμική και απαράδεκτη η εικόνα των πωλητηρίων αντιγράφων στα Μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους του Υπουργείου Πολιτισμού!!

 
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις που είχε διατυπώσει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του ΟΠΕΠ το Σεπτέμβριο ότι η απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού κ.Γερουλάνου και της Γενικής Γραμματέως κ.Μενδώνη με την οποία καταργεί τον ΟΠΕΠ και απολύει το προσωπικό του είναι πρόχειρη και θα εκθέσει διεθνώς τη χώρα.
Σήμερα ένα μήνα μετά την απόλυση του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού του ΟΠΕΠ τα πωλητήρια στους σημαντικοτέρους μουσειακούς και αρχαιολογικούς χώρους παρουσιάζουν εικόνα πλήρους εγκατάλειψης και φυσικά παραμένουν κλειστά διότι το ΤΑΠΑ αδυνατεί να τα λειτουργήσει. Αδιάψευστος μάρτυρας της κατάστασης που βρίσκονται σήμερα τα πωλητήρια είναι οι φωτογραφίες που ακολουθούν από το πωλητήριο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. 
 







 
 
                                  
 
                                    
Υ.Γ.  Τα εν λόγω πωλητήρια κατασκευάστηκαν με χρήματα της Ε.Ε. μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος "Πολιτισμός".
Εύγε κ. Γερουλάνε και κα Μενδώνη για τη πολιτική σας να απολύσετε τους εργαζομένους στον ΟΠΕΠ!! Καμαρώστε τα αποτελέσματά σας!!!!!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου