Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το group τον εργαζομένων του ΟΠΕΠ στο facebook

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=111507222243903&ref=ts

3 σχόλια:

  1. Έγιναν τεράστια λάθη σε αυτή την 9χρονη πορεία. αλλά δεν είναι πρόθεση μου να κρίνω λύσεις μή λύσεις, στάσεις, αποφάσεις.
    Εγώ έπραξα το σωστό!!!
    Αποφάσισα να παραιτηθώ από τον πολιτισμό και να ασχοληθώ με φορτηγά, αποθήκες... κοινός logistics.
    Συμπλήρωσα 2,5 χρόνια παραιτούμενος από τον ΟΠΕΠ και ομολογώ ότι δεν συνάντησα μέχρι σήμερα φορτηγατζή που να μιλάει με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο σε "εργάτες" που τον φορτώνουνε.
    Και όταν ο φασισμός εφαρμόζεται από ανθρώπους με υψηλή μόρφωση είναι διπλός φασισμός.

    Γρηγόρης Μιμιλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΛΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΛΛΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά αυτό που εγώ έχω να καταθέσω είναι το εξής...
    Ως πρώην υπάλληλος για 3, 5 έτη στο ΥΠ.ΠΟ εκ των οποίων το ένα ήταν στον ΟΠΕΠ (2003-2004)...
    Ο Οργανισμός αριθμούσε τότε περίπου 200 άτομα τα οποία κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες...:)
    Αποσπασματικά όμως λύοντας και απο-λύοντας συμβάσεις εργαζομένων τα επόμενα 6 χρόνια, οι τότε υπάλληλοι αντικαταστάθηκαν απο άλλους της τότε κυβέρνησης, αλλά και κάποιους υποθέτω απο τους παλιούς(που είχαν μέσον παντός καιρού)...
    Η γνωμοδότηση απο τότε για τον ΟΠΕΠ ήταν καταδικαστική για τους υπαλλήλους εκ μέρους της νομικής υπηρεσίας...Οι τότε υπάλληλοι προσφύγαμε σε δίκη 1 μέρα πριν κατατεθεί στην Βουλή το περίφημο Προεδρικό των Βενιζέλος/Παυλόπουλος και ακόμη εκκρεμεί...
    Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι τι ακριβώς ζητούν τώρα?Δηλαδή δεν μονιμοποιήθηκαν τόσοι και τόσοι υπάλληλοι απο το 2004 που άρχισε η δίωξη και τώρα απαιτείτε να μονιμοποιηθούν αυτοί που προσλήφθηκαν στην θέση τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή